top of page
Search
  • Writer's pictureПрофесионална гимназия по туризъм

Ние не сме първите. Малко история ...

Вестникът на ПГ по туризъм е създаден през 2009 година. Негови редактори бяха Катя Николова, Диана Сайменова и Глория Николова. Бе активен до 2013 година. Можете да се запознаете с вестника на сайта на училището.


9 години по-късно, ние - учениците от ПГТ, решихме да възобновим тази дейност, за да може учениците и родителите ни да бъдат запознати със случващото се и информирани за теми, които ни вълнуват. Тъй като в днешно време сме в крак с модата, решихме вместо училищен вестник да създадем училищен блог.


Ще обсъждаме различни теми, които вълнуват читателите, ще споделяме новини от училищния живот и ще бъдем полезни един на друг.


КАКВО Е БЛОГ?


Думата "блог" означава „уеб дневник“ и на практика представлява пространство на уебсайт, което може да се използва за много неща като онлайн дневници, актуални новини, въпроси и отговори и нови разработки. Основната разлика между уеб страница и уеб дневник е, че читателите имат възможност да оставят коментари в блога.



16 views0 comments

Recent Posts

See All

ПРОГРАМНА СТАТИЯ

Привет от нас, учениците на ПГТ в 2022 година. Ние сме приятели ентусиасти, привлечени от писането и търсенето на нашата иситна. Ние искаме да се чуе и нашият глас, затова си създадохме медия. Ще пише

Post: Blog2_Post
bottom of page